Rychlý ruský boršč z ryby

30 min.
Ruská federace

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
6 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Okurky a omytá rajčata nakrájíme na tenké plátky. Tresku nakrájíme na malé kousky.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej, osmažíme na něm nakrájenou cibuli, přilijeme rajčatový protlak a 5 minut za stálého míchání smažíme. Potom přidáme nakrájenou okurku a rajčata, rybu, bobkový list a vše zalijeme vývarem. Podle chuti přidáme citronovou šťávu, opepříme a osolíme, promícháme a vaříme 15 minut.
  • 3
    Podáváme posypané najemno nasekanými bylinkami se lžící zakysané smetany.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.