Rychlý ruský boršč z ryby
30 min.
Ingredience
- 1litrHovězí vývar základní
- 500gramůTreska aljašská
- 2kusyCibule
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 4kusyOkurky nakládané
- 3kusyRajčata
- 1kusBobkový list
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaCitronová šťáva
- 1hrstPetržel kudrnka
- 1hrstPažitka
- 2lžíceOlej rostlinný
- 4lžíceZakysaná smetana
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
258 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
6 g
Sacharidy
20 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Okurky a omytá rajčata nakrájíme na tenké plátky. Tresku nakrájíme na malé kousky.
- 2V hrnci rozehřejeme olej, osmažíme na něm nakrájenou cibuli, přilijeme rajčatový protlak a 5 minut za stálého míchání smažíme. Potom přidáme nakrájenou okurku a rajčata, rybu, bobkový list a vše zalijeme vývarem. Podle chuti přidáme citronovou šťávu, opepříme a osolíme, promícháme a vaříme 15 minut.
- 3Podáváme posypané najemno nasekanými bylinkami se lžící zakysané smetany.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.