Rychlý studený předkrm

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
631 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
59 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rajčata spaříme horkou vodou, sloupneme, pokrájíme na kousky a vložíme do misky. Přidáme omytou, na kostky nakrájenou okurku, oloupanou, na tenké proužky rozkrájenou cibuli a na kolečka krájený pórek. Nakonec do misky vložíme omytou, jádřinců zbavenou, na tenké pásky pokrájenou papriku.
  • 2
    Všechnu zeleninu osolíme, opepříme, polijeme olejem a posypeme sezamovým semínky. Přidáme tatarskou omáčku, vše dobře promícháme.
  • 3
    Salát uložíme do lednice, těsně před podáváním rozporcujeme na talíře nebo do salátových misek a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.