Rychlý tuňákový salát s červeným zelím
10 min.
Ingredience
- 1kusCibulka lahůdková
- 180gramůZelí hlávkové červené
- 200gramůSýr Feta
- 80mililitrůSmetana zakysaná 12%
- 2špetkyPepř černý mletý
- 0,25lžičkaSůl
- 200gramůTuňák ve vlastní šťávě
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
9 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Konzervovaného tuňáka ve vlasní šťávě scedíme, maso dáme do mísy. Přidáme k němu na kolečka pokrájenou lahůdkovou cibulku, nastrouhané červené čerstvé zelí a na kostičky pokrájený přírodní sýr. Přidáme zakysanou smetanu, podle chuti sůl a pepř. Salát dobře promícháme a hned ho servírujeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.