Rýže po kantonsku

40 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
27 g
Sacharidy
59 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli, pórek a zázvor oloupeme a pokrájíme na drobné kousky.
  • 2
    40ml oleje rozpálíme a usmažíme na něm omeletu z rozšlehaným vajec.
  • 3
    Vystydlou omeletu pokrájíme na nudličky, smícháme s pokrájenou šunkou.
  • 4
    Na zbytku oleje osmažíme pokrájenou cibuli, zázvor, pórek, omeletu, šunku a hrášek.
  • 5
    Poté přisypeme vařenou rýži, sůl a pepř.
  • 6
    Necháme 10 minut smažit a poté servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.