Rýže rajčatová

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
321 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
56 g
Vláknina
2 g
Cukr
454 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži přebereme, několikrát propláchneme studenou vodou, spaříme, znovu propláchneme a necháme okapat.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na tuku. Přidáme rozetřený česnek, rajčatový protlak a zastříkneme vodou. Velmi krátce podusíme, přidáme rýži, zalijeme vodou, osolíme, promícháme a zvolna zavaříme. Přikryjeme poklicí a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec udušenou rýži promícháme vidličkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.