Rýže s kuřecími játry, rybízem a oříšky

55 min.
Řecko

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
786 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
27 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
3 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěná a omytá kuřecí játra nakrájíme na malé kousky. V kastrolu rozehřejeme máslo a zprudka na něm osmahneme oloupanou, nasekanou šalotku. Přidáme játra a chvíli smažíme.
  • 2
    Rýži propláchneme a spolu s vývarem přidáme do kastrolu. Přivedeme k varu a pod pokličkou zvolna vaříme asi 30 minut za občasného promíchání.
  • 3
    Když je rýže měkká, vmícháme nasekanou petrželku, omytý rybíz a nakonec piniové oříšky. Podle chuti osolíme.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.