Rýže s mořskými plody
45 min.
Ingredience
- 2stroužkyČesnek
- 40mililitrůOlej olivový
- 200gramůSépie
- 200gramůKrevety tygří - loupané
- 200gramůLosos - filety
- 3lžícePetržel - nať
- 400gramůRýže loupaná
- 375mililitrůVíno bílé
- 750mililitrůVývar rybí
- 4kusyRajčata
- 20mililitrůSmetana 12% (konzumní)
- 2lžíceSýr Parmezán
- 1kusŠalotka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
778 kcal
Bílkoviny
45 g
Tuky
17 g
Sacharidy
99 g
Vláknina
4 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1V pánvi na oleji smažíme dva prolisované stroužky česneku, kolečka sépie, vyloupané krevety zbavené hlavy a nudličky z filet lososa. Až získají matný vzhled, přidáme nasekanou petržel, promícháme a odstavíme.
- 2V oleji osmažíme šalotku, rýži a až se obalí olejem přilijeme i víno a to vaříme, dokud se nevstřebá. Přidáme nakrájená rajčata a vývar.
- 3Dvě minuty před dovařením vmícháme mořské plody, rybu, smetanu, nastrouhaný parmazán a petržel. Po prohřátí podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.