Rýže s uzenou rybou

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
574 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
37 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
813 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle návodu uvaříme rýži. Uvaříme vejce natrvdo a pažitku s cibulkou nakrájíme na kroužky.
  • 2
    Tři vařená vejce jemně nasekáme, čtvrté rozkrájíme na dílky a dáme stranou, použijeme jej na ozdobu.
  • 3
    Nakrájíme na kousky uzenou rybu a krátce ji podusíme na pánvi s rozehřátým máslem.
  • 4
    Přidáme smetanu, kurkumu a povaříme. Rybu vyjmeme, vložíme do pánve uvařenou rýži a důkladně promícháme. Podle chuti osolíme, opepříme, přidáme cibulky, vejce a pažitku.
  • 5
    Do misek naservírujeme rýži, na kterou položíme rybu a ozdobíme nakrájeným vejcem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.