Rýže se sýrem a smetanou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
22 g
Sacharidy
75 g
Vláknina
3 g
Cukr
117 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži vložíme do kastrolu, zalijeme dvojnásobným množstvím vody a přidáme sádlo a hřebíček. Přivedeme rychle k varu a nádobu odstavíme. Rýži zvolna udusíme v troubě.
  • 2
    Do hotové rýže zamícháme nastrouhaný sýr a promícháme ji s nahřátou smetanou.
  • 3
    Nakonec přidáme drobně nakrájenou pažitku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.