Rýže se zelím a slaninou.

45 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
16 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na nudličky, cibuli nadrobno, zelí nakrouháme nebo pokrájíme nahrubo. V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme nudličky slaniny a krátce opečeme. Přidáme cibuli, osmahneme a nakonec přiložíme zelí. Podlijeme vývarem, osolíme, opepříme, hrnec zakryjeme pokličkou a dusíme 30 minut. Odkryjeme, přimícháme dušenou rýži, necháme vsáknout vodu a odstavíme.
  • 2
    Podáváme jako přílohu k pečenému tučnému masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.