Rýžová kaše s višněmi

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
13 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
5 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko nalijeme do hrnce a necháme vzkypět spolu s vydlabaným vanilkovým luskem a dření z lusku, s citronovou kůrou a propláchnutou rýží. Zvolna vaříme doměkka a podle potřeby přilijeme mléko.
  • 2
    Potom odstraníme vanilkový lusk a do měkké rýže vmícháme omyté, vypeckované višně a nasekané ořechy.
  • 3
    Kaši podle chuti osladíme medem a okořeníme skořicí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.