Rýžová nádivka s husími játry
30 min.
Ingredience
- 250gramůRýže dušená
- 60gramůMáslo čerstvé
- 50gramůJátra husí
- 30gramůKohoutí varlata
- 30gramůŽampiony čerstvé
- 20gramůŠalotka
- 10gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 30gramůŠunka dušená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
899 mg
Cukr
180 mg
Postup přípravy
- 1Šunku, husí játra a odblaněná kohoutí varlata nakrájíme na kostičky, žampiony na plátky.
- 2V pánvi rozpustíme lžíci másla, přisypeme všechno maso, žampiony a zvolna orestujeme. Vyndáme z pánve a vmícháme do dušené rýže. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku, sůl, pepř a dvě lžíce čerstvého másla, promícháme s rýží, až vznikne jednolitá směs.
- 3Tato nádivka se používá k nadívání veškeré drůbeže.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.