Rýžová nádivka s husími játry

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
899 mg
Cukr
180 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šunku, husí játra a odblaněná kohoutí varlata nakrájíme na kostičky, žampiony na plátky.
  • 2
    V pánvi rozpustíme lžíci másla, přisypeme všechno maso, žampiony a zvolna orestujeme. Vyndáme z pánve a vmícháme do dušené rýže. Přidáme nadrobno nakrájenou šalotku, sůl, pepř a dvě lžíce čerstvého másla, promícháme s rýží, až vznikne jednolitá směs.
  • 3
    Tato nádivka se používá k nadívání veškeré drůbeže.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.