Rýžová pánev se zeleninou a ananasem

35 min.
Čína

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
428 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
88 g
Vláknina
11 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži si uvaříme den předem. Ananasovou dužinu nakrájíme na malé kostičky. Zelí očistíme, opláchneme a nakrájíme také na kostičky. Oloupanou cibuli rozpůlíme a pokrájíme na tenké nudličky. Česnek a zázvor najemno nasekáme. Houby očistíme, odřízneme třeně a větší kloboučky rozpůlíme.
  • 2
    Ve woku rozpálíme oba druhy oleje a osmahneme na něm cibuli a česnek. Přidáme ananas, zelí, houby, cukr a za stálého míchání cca 5 minut restujeme. Poté přilijeme vývar. Rýži promícháme a přidáme k zelenině. Na silném ohni ještě 3-4 minuty opékáme. Dochutíme pepřem, sójovou omáčkou, rozdělíme na talíře a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.