Rýžové krokety (ze zbylé rýže)
25 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1hrstPetržel - nať
- 100gramůStrouhanka
- 30gramůMáslo čerstvé
- 350gramůRýže dušená
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůVepřové maso pečené
- 2lžíceMléko polotučné
- 100mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
823 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
64 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli drobně nakrájíme, osmahneme na másle, přidáme nasekanou petrželovou nať a odstavíme. Vše přimícháme k rýži, přidáme drobně nasekané maso a dva žloutky.
- 2Prkénko posypeme strouhankou a tvoříme na něm ze směsi krokety, obalíme je v rozšlehaných bílcích nastavených 2 lžícemi mléka, ve strouhance a usmažíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.