Rýžové krokety (ze zbylé rýže)

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
823 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
64 g
Sacharidy
46 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli drobně nakrájíme, osmahneme na másle, přidáme nasekanou petrželovou nať a odstavíme. Vše přimícháme k rýži, přidáme drobně nasekané maso a dva žloutky.
  • 2
    Prkénko posypeme strouhankou a tvoříme na něm ze směsi krokety, obalíme je v rozšlehaných bílcích nastavených 2 lžícemi mléka, ve strouhance a usmažíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.