Rýžovec
35 min.
Ingredience
- 200gramůRýže loupaná
- 40gramůMáslo čerstvé
- 5gramůPetržel - nať
- 100gramůŠunka dušená
- 100gramůSýr Ementál (Primátor)
- 2lžíceProtlak rajčatový
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
813 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
36 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
3 g
Vápník
5 g
Postup přípravy
- 1Přebranou rýži vaříme asi 10 minut v osolené vodě. Scedíme ji a promastíme máslem.
- 2Do vymazané zapékací mísy vložíme rýži, na ni rajčatový protlak a povrch posypeme nastrouhaným sýrem. Dáme krátce zapéci.
- 3Hotový pokrm posypeme nasekanou petrželkou. Podáváme se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.