Rýžovo-vaječná omeleta

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
360 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
23 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme si rýži dle návodu na obalu. Mezitím můžeme v misce rozšlehat vidličkou vajíčka a smíchat se sójovou omáčkou, solí a pepřem.
  • 2
    Počkáme, až se uvaří rýže a necháme ji okapat. Poté si rozpálíme olej na pánvi a smažíme vajíčka. V momentě, kdy začnou tuhnout vmícháme rýži, na kousky nakrájená rajčata a cibuli. Na závěr posypeme omeletu sezamem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.