Rýžový hrnec

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1140 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
70 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
8 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na rozehřátém oleji zprudka osmahneme omytý, na kousky nakrájený bůček obalený v mouce.
  • 2
    Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, pepř, opranou a okapanou rýži a vše krátce opečeme. Zalijeme horkou osolenou vodou a pod pokličkou zvolna dusíme asi 20 minut.
  • 3
    Oloupané jablko nakrájíme na kostičky a spolu s hráškem vmícháme do rýže. Zvolna dovaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.