Rýžový hrnec
60 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůVepřový bok
- 2hrnkyRýže loupaná
- 4hrnkyVoda pitná
- 2lžíceOlej stolní
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1hrnekHrášek
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 2kusyJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1140 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
70 g
Sacharidy
103 g
Vláknina
8 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Na rozehřátém oleji zprudka osmahneme omytý, na kousky nakrájený bůček obalený v mouce.
- 2Přidáme jemně nakrájenou cibuli, sůl, pepř, opranou a okapanou rýži a vše krátce opečeme. Zalijeme horkou osolenou vodou a pod pokličkou zvolna dusíme asi 20 minut.
- 3Oloupané jablko nakrájíme na kostičky a spolu s hráškem vmícháme do rýže. Zvolna dovaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.