Rýžový nákyp s kuřecím masem

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
337 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
12 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
1 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mléko nalijeme do hrnce, osolíme a zředíme trochou vody. Vsypeme propláchnutou rýži, uvaříme do měkka, necháme vychladnout.
  • 2
    Změklé máslo utřeme se žloutky, přidáme vařené nebo pečené kuřecí maso, nasekanou petrželku, nakonec vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků. Vše promícháme s vařenou rýží a vložíme do vymaštěné zapékací mísy.
  • 3
    Nákyp pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 30 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.