Rýžový nákyp s párkem a taveným sýrem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
850 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
47 g
Sacharidy
76 g
Vláknina
2 g
Cukr
268 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži přebereme, propereme, mírně osolíme a dáme do mléka vařit.
  • 2
    Máslo utřeme se žloutky do pěny, vmícháme uvařenou rýži, oloupané párky nakrájené na kolečka a vše zjemníme ušlehaným sněhem z bílků.
  • 3
    Do tukem vymazaného pekáčku dáme polovinu rýžové směsi, poklademe nakrájeným sýrem a dáme druhou vrstvu rýže.
  • 4
    V troubě zapékáme asi 20 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.