Rýžový nákyp se sněhem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
920 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
32 g
Sacharidy
137 g
Vláknina
3 g
Cukr
54 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Propláchnutou rýži uvaříme v mléce a necháme vychladnout.
  • 2
    Utřeme máslo se žloutky a cukrem, přidáme uvařenou rýži a sníh ušlehaný ze 2 bílků.
  • 3
    Nákyp pečeme ve vymaštěné a strouhankou vysypané nákypové formě asi 25 minut. Potom potřeme povrch marmeládou a sněhem ušlehaným ze 2 bílků a 120 g cukru a dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.