Rýžový pilaf se štikou
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 100gramůMáslo čerstvé
- 250gramůRýže loupaná
- 300mililitrůVývar rybí
- 200mililitrůOmáčka Kari
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 800gramůŠtika obecná
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
25 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
1 g
Cukr
752 mg
Postup přípravy
- 1Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přisypeme rýži a necháme restovat asi minutu. Podlijeme vývarem, zakryjeme a necháme dusit 20 minut.
- 2Na jiné pánvi rozpustíme dvě lžíce másla, přidáme kousky štiky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme.
- 3Maso vmícháme do rýže a podáváme s kari omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.