Rýžový pilaf se štikou

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
468 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
25 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
1 g
Cukr
752 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na hlubší pánvi rozehřejeme máslo, přisypeme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme zpěnit. Přisypeme rýži a necháme restovat asi minutu. Podlijeme vývarem, zakryjeme a necháme dusit 20 minut.
  • 2
    Na jiné pánvi rozpustíme dvě lžíce másla, přidáme kousky štiky, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme.
  • 3
    Maso vmícháme do rýže a podáváme s kari omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.