Rýžový pudink s pistáciemi

55 min.
Maroko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
554 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
24 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mandle umixujeme s 65 ml horké vody, přecedíme je do mísy a znovu umixujeme s 65 ml horké vody. Opět přecedíme do mísy. Vodu z mandlí uvedeme do varu a smícháme s mléky. Do poloviny mléčné směsi nasypeme rýži, cukr, skořici, půlku másla, sůl a extrakt.
  • 2
    Povaříme 30 minut, přidáme zbylé mléko, džus a sůl.
  • 3
    Pudink vlijeme do mísy a podáváme s pistáciemi.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.