Rýžový salát s drůbežím masem

28 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
531 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
27 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Osolenou vodu přivedeme k varu, nasypeme do ní rýži, promícháme a vaříme při nízské teplotě asi 18 minut pod pokličkou, všechna tekutina se musí vsáknout.
  • 2
    Uzená krůtí prsa bez kůže nakrájíme na kostičky, papriku omyjeme, vyjmeme semínka a nakrájíme na nudličky.
  • 3
    Kukuřici v nálevu necháme okapat, pak ji promícháme s majonézou, smetanou, nasekanou mátou, solí, pepřem a ostatními přísadami.
  • 4
    Hotový salát dáme na mísu nebo na talíře, ozdobíme lístky máty a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.