Rýžový salát s fazolkami

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
644 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
4 g
Sacharidy
121 g
Vláknina
24 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Podle návodu uvaříme rýži doměkka.
  • 2
    Fazolky uvaříme ve vroucí vodě 4 - 5 minut. Propláchneme studenou vodou, necháme okapat a můžeme i vyloupat z lusků.
  • 3
    Rýži propláchnutou studenou vodou vsypeme do mísy.
  • 4
    Prošleháním rajčatové šťávy, olivového oleje, octa, hořčice, rozetřeného česneku, nasekaného koriandru a pepře připravíme dresing, kterým přelijeme rýži a dobře promícháme.
  • 5
    Přidáme všechny propláchnuté fazole, jarní cibulku nakrájenou na kolečka a papriku na kousky. Vše dobře promísíme.
  • 6
    Vychlazený salát ozdobíme snítkou čerstvého koriandru.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.