Rýžový salát s ovocem a zeleninou
40 min.
Ingredience
- 150gramůRýže neloupaná (Natural)
- 4kusyCeler řapíkatý
- 2kusyPaprika červená
- 2kusyPaprika zelená
- 1kusMango
- 2kusyKiwi
- 2kusyŠalotka
- 2lžičkyMed včelí
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4lžíceOlej salátový
- 4lžičkyOcet vinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
350 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
7 g
Sacharidy
66 g
Vláknina
6 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Rýži uvaříme v osolené vodě do měkka, necháme okapat, vychladnout, očištěný celer a papriky nakrájíme na kostičky. Oloupané mango a kiwi nakrájíme nadrobno, očištěné šalotky jemně nasekáme. Zeleninu a ovoce promícháme.
- 2Smícháme ocet, med, sůl, pepř a olej. Přimícháme k zelenině a ovoci, přidáme uvařenou rýži.
- 3Salát podáváme k pečeným rybám.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.