Rýžový salát z tuňáka

55 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
486 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
15 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybu pokrájíme na menší kousky, zalijeme citrónovou šťávou, necháme v chladu odležet 4 hodiny. Během marinování maso občas promícháme.
  • 2
    Rýži uvaříme, poté propláchneme studenou vodou a necháme dobře okapat.
  • 3
    Ančovičky pokrájíme na menší kousky, smícháme s rýží.
  • 4
    Papriky zbavíme jadřinců a slupek, pokrájíme na menší kostičky. Také vmícháme do rýže.
  • 5
    Hotový salát podáváme zdobený pokrájenými, natvrdo uvařenými vejci a kousky tuňáka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.