Rýžový zeleninový salát

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
442 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
21 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
8 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži vaříme v osolené vodě asi 20 minut, poté ji scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Avokáda rozpůlíme, vypeckujeme a z dužiny tvořítkem vypichujeme kuličky. Zbylou dužinu nakrájíme na kostičky a obojí pokapeme citronovou šťávou.
  • 3
    Uvařenou rýži, oloupanou, nasekanou cibuli a pokrájený česnek smícháme, osolíme, opepříme a ochutíme římským kmínem. Vmícháme omytá, na dílky nakrájená rajčata, na kostičky nakrájený sýr, omytý, natrhaný salát a avokádo. Vše zlehka promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.