S petrželí candát

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
25 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žeberních kostí zbavíme filety z candáta a nakrájíme na porce po 200 g. Polovinu másla rozehřejeme ve woku.
  • 2
    Osušíme filety, osolíme, poprášíme moukou a dáme je do woku kůží dolů a 4 minuty pečeme. Otočíme a ještě 1 minutu pečeme.
  • 3
    Filety přendáme na talíř a do woku dáme druhou část másla, nakrájenou šalotku a šunku. Opečeme a zalijeme bílým vínem, které necháme vyvařit. Přidáme nasekanou petržel, smetanu, povaříme, osolíme a opepříme.
  • 4
    Spaříme fazolové lusky, prohodíme na másle a dáme na talíř. Položíme na ně rybu a přelijeme omáčkou.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.