Sabayon s vínem
30 min.
Ingredience
- 15gramůSolamyl - bramborový škrob
- 4kusyVaječný žloutek slepičí
- 250mililitrůVíno bílé
- 25gramůCitronová šťáva
- 40mililitrůVíno rýžové čínské
- 5gramůSůl
- 10gramůPepř černý mletý
- 30gramůEstragon
- 50gramůPetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
209 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
918 mg
Postup přípravy
- 1Žloutky dobře rozmícháme s rýžovým vínem, citronovou šťávou a škrobem (Solamyl) a po troškách za stálého míchání přiléváme bílé víno. Ve vodní lázni ze směsi ušleháme krém. Omáčku ochutíme solí a pepřem a na závěr přidáme bylinky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.