Šafránová omáčka s pórkem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
10 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
705 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pórek nakrájíme na kolečka a asi 3minuty podusíme na rozehřátém másle.
  • 2
    Poté přilijeme bílé víno a přivedeme k varu. Přidáme zeleninový vývar a smetanu a zvolna provaříme.
  • 3
    Nakonec vmícháme strouhaný sýr a šafrán. Dochutíme solí a pepřem.
  • 4
    Omáčka je vhodná zejména k těstovinovým vřeténkům fusilli.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.