Šakšuka - jídlo z Tunisu
40 min.
Ingredience
- 8kusůRajčata
- 1špetkaSůl
- 5lžicOlej stolní
- 8kusůPaprikové lusky čerstvé
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusČesnek
- 4kusyVejce slepičí
- 2kusyCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
248 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
15 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Česnek a cibuli nakrájíme na plátky a podusíme na oleji.
- 2Přidáme nakrájené papriky, z nichž jsme odstranili jadřince a nakrájíme oloupaná rajčata.
- 3Osolíme směs, zalijeme vodou a zeleninu dusíme.
- 4Přidáme vejce, osolíme, opepříme a necháme přejít varem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.