Salám z divočáka

390 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1228 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
108 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí plecko nakrájíme na kostky, osolíme a přimícháme rychlosůl. Pod fólií necháme v chladničce dva dny uležet. Poté maso umeleme, přimícháme 100 ml vody a dobře vymícháme.
  • 2
    Bůček, krůtí maso nakrájíme na malé kostičky, česnek utřeme se solí. Vše přidáme k mletému masu, okořeníme a řádně promícháme.
  • 3
    Směs naplníme do střev na salám a udíme. Po dvou hodinách salám vložíme do vody o teplotě 80°C a hodinu při této teplotě zahříváme. Poté salám další tři hodiny udíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.