Salamis

85 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
325 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
9 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rybí filé osolíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    V hlubší pánvi rozehřejeme 2 lžíce olivového oleje na kterém zpěníme drobně pokrájenou cibuli, přidáme k ní drobně pokrájený česnek a položíme plátky rybího filé. Zalijeme 2 dl bílého vína, zakryjeme poličkou a necháme dusit.
  • 3
    Papriky omyjeme. zbavíme jadřinců a nakrájíme na kroužky. Omytá rajčata pokrájíme na čtvrtky, oloupanou okurku pokrájíme na nudličky.
  • 4
    V druhé pánvi rozpálíme 3 lžíce olivového oleje, na kterém pod pokličkou podusíme papriky, za chvilku k nim přidáme okurku a rajčata. Vše osolíme, opepříme, promícháme a necháme dusit pod pokličkou asi 10 minut.
  • 5
    Podušenou zeleninu přendáme na rybí filé, zakryjeme a spolu dusíme ještě 10 minut.
  • 6
    Rybí filé servírujeme s drobně pokrájenou petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.