Salámové kornoutky s broskvemi

20 min.
Itálie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
267 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
24 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Připravíme broskvovou salsu. Broskve omyjeme, rozkrojíme, vypeckujeme a dužinu nakrájíme na dílky. 70g dužiny rozmixujeme s 50ml oleje, špetkou soli, pepřem a 10ml citronové šťávy.
  • 2
    Jednotlivá kolečka salámu stočíme do tvaru kornoutků a naplníme několika kousky broskve.
  • 3
    Na jednu porci podáváme 3 kornoutky s 1 lžící broskvové salsy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.