Salát bramborový s fazolemi a jablkem

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
167 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
4 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čtvrtky brambor vaříme v hrnci s vroucí osolenou vodou 15 minut. Necháme okapat a dáme do misky. Brambory přidáme k jablku nakrájenému na kostičky, paprikám, pokrájené šalotce, fenyklu a míchaným fazolím a promícháme.
  • 2
    V misce ušleháme červený vinný ocet, hořčici, olivový olej, rozetřený česnek a nasekaný tymián a touto zálivkou přelijeme salát.
  • 3
    Talíř obložíme listy hlávkového salátu a bramborovou směs dáme doprostřed a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.