Salát bramborový s ředkvičkami

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
117 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
4 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájené na poloviny vaříme v hrnci s vroucí vodou 15 minut. Necháme okapat a vychladnout.
  • 2
    Nakrájenou okurku na plátky rozprostřeme na talíř a posolíme. Necháme uležet 30 minut, poté opláchneme studenou vodou a osušíme.
  • 3
    Plátky ředkviček a okurky upravíme na servírovací mísu. Vařené brambory dáme doprostřed.
  • 4
    Do sklenice se šroubovacím uzávěrem dáme hořčici, olej, vinný ocet, oregano, bazalku a protřepeme. Touto zálivkou přelijeme salát.
  • 5
    Salát dáme vychladit a poté podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.