Salát Cardini

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1731 kcal
Bílkoviny
77 g
Tuky
123 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
7 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme 2 žloutky, 200 ml olivového oleje, 2 lžíce citronové šťávy, 2 ks sardelek v oleji, 3 lžičky dijonské hořčice, 1 lžičku strouhaného parmazánu, 1 lžičku worcesterské omáčky a vše důkladně ušleháme.
  • 2
    Bagetu nakrájíme na kostičky a nasucho ji opečeme v troubě. Na pánvi rozehřejeme olej, vložíme na něj celé oloupané stroužky česneku, bagetu z trouby vyjmeme a dopečeme ji na česnekovém oleji na pánvi.
  • 3
    Kuřecí maso omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké plátky, jemně ho osolíme, opepříme a opečeme na pánvi z níž jsme vyjmuli bagetu. Opékáme zprudka.
  • 4
    Salát omyjeme, očistíme a nakrájíme na větší kousky. Zbytek parmazánu nastrouháme na hoblinky.
  • 5
    Do salátu přidáme opečenou bagetu a zalijeme připravenou zálivkou. Vše důkladně promícháme, navrch rozložíme plátky opečeného kuřecího masa a ozdobíme parmazánem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.