Salát čekankový

10 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
13 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
7 g
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme grapefruit. Nakrájíme na jednotlivé dílky.
  • 2
    Do sklenice se šroubovacím uzávěrem dáme olivový olej, vinný ocet, rozetřený česnek, hořčici, med, sůl, pepř a protřepeme.
  • 3
    Na poloviny rozřízneme avokádo, vyndáme pecku a odstraníme slupku. Pokrájíme na malé dílky, dáme do misky a promícháme francouzskou zálivkou.
  • 4
    Z kadeřavého salátu odstraníme košťál, salát dáme do misky s čekankou, mátou a grapefruitem. Přidáme avokádo a 2 lžičky zálivky, promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.