Salát frisée s brusinkami

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
338 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
30 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Pánev s nepřilnavým dnem vytřeme rozkrojenou půlkou česneku a na lžíci oleje podusíme žampióny.
  • 2
    Sušené brusinky přelijeme vroucí vodou a necháme máčet asi 5 minut, poté je scedíme.
  • 3
    Smetany smícháme, přidáme ocet, sůl a pepř. Dresink nalijeme na talíře, pokryjeme listy salátu a posypeme dušenými žampióny a brusinkami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.