Salát Lyonnaise

20 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
1

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
309 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
28 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
517 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na kostičky. Smažíme ji dokřupava.
  • 2
    Připravíme si dresink – vyšleháme hořčici, vinný ocet a šalotku. Přilijeme trochu olivového oleje, sůl a pepř a vyšleháme.
  • 3
    Salát rozebereme na listy a naskládáme je na talíř. Posypeme slaninou a nasekanou šalvějí, přidáme ztracené vejce, zakápneme dresinkem, a je-li třeba, ještě osolíme a opepříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.