Salát mrkvový

35 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
39 g
Vláknina
17 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyjeme, oloupeme a doměkka uvaříme mrkev.
  • 2
    Nakrájíme na malá kolečka.
  • 3
    Opláchneme ředkvičky a s okurkami nakrájíme na kousky.
  • 4
    Ve větší míse smícháme nakrájenou zeleninu s majonézou, solí a pepřem a pár kapkami citronové šťávy.
  • 5
    Promícháme, navršíme do misek, které vyložíme omytými listy čerstvého salátu roso.
  • 6
    Na závěr dozdobíme malou lžičkou majonézy a kouskem vejce uvařeného natvrdo.
  • 7
    Posypeme petrželkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.