Salát pro labužníky

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
316 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
21 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Konzervy celeru a artyčoků necháme okapat, poté je nakrájíme na nudličky. Pečené prsa a šunku nakrájíme také na nudličky.
  • 2
    Koriandr očistíme, lístky otrháme a nasekáme. Několik lístků si ponecháme na ozdobu.
  • 3
    Majonézu promícháme s jogurtem, smetanou, solí, pepřem, hořčicí a nálevem z lanýžů. Nakonec vmícháme nasekaný koriandr.
  • 4
    Celer, artyčoky, maso a zálivku promícháme a upravíme na mísu. Lanýže nakrájíme na nudličky, kterými spolu se snítkami koriandru salát ozdobíme a ihned podáváme s bagetou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.