Salát ředkvičkový s paprikou a okurkou

15 min.
Moldavská republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
156 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
10 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
4 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté ředkvičky a okurku nakrájíme na tenké plátky, petrželovou nať nasekáme najemno, salát rozebereme na listy, opláchneme a necháme okapat, z papriky vykrojíme semena a papriku nakrájíme na nudličky, cibulky očistíme a nakrájíme na nudličky. Zálivku připravíme smícháním smetany se solí, pepřem, cukrem a citronovou šťávou.
  • 2
    Servírovací mísu vyložíme listy salátu, vložíme ředkvičky, okurku, papriku, přelijeme zálivkou a posypeme cibulkou a petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.