Salát Réjane

40 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
10 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
418 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Okurku nakrájíme na kostičky, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme a povaříme tři minuty. Scedíme a necháme vychladnout. Rýži uvaříme podle návodu na obalu a také necháme vychladnout.
  • 2
    Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, lanýže na malé proužky. Na pánvi rozpustíme máslo a prsa s lanýži zprudka orestujeme.
  • 3
    Smícháme okurku, rýži, kuřecí nudličky a lanýže, podle chuti osolíme a opepříme. Zakápneme olivovým olejem.
  • 4
    Salát podáváme vychlazený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.