Salát s arašídy a hovězím masem

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
212 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
8 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Nastrouháme čínské zelí a dáme na servírovací mísu. Mrkev očistíme a nakrájíme na tyčinky. Omyjeme a na čtvrtky nakrájíme ředkvičky. Podélně na půlky rozkrojíme kukuřičky. Zeleninou obložíme mísu a dáme stranou.
  • 2
    Očistíme a na proužky nakrájíme hovězí maso. Olej rozpálíme ve woku a osmahneme rozetřený česnek, nasekanou chilli papričku a hovězí maso 5 minut. Přidáme sójovou omáčku a smažíme, dokud se maso nepropeče a není měkké.
  • 3
    Do misky dáme arašídové máslo, moučkový cukr, sójovou omáčku, sherry ocet, sůl, pepř a umícháme zálivku.
  • 4
    Kousky masa přemístíme doprostřed salátu a přelijeme zálivkou.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.