Salát s bramborovými lupínky

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
11 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory nakrájíme na tenká kolečka, potřeme olejem a postupně grilujeme dozlatova. Odkládáme na ubrousek.
  • 2
    Smícháme nasekaný špenát, rukolu, rajčata, cibuli, olivy a sýr a dáme zachladit.
  • 3
    Připravíme dresing, takže do zavařovací sklenice dáme oregáno, ocet, pepř a vše dobře proklepeme.
  • 4
    Dresing přelijeme na salát, lehce vmícháme bramborové lupínky a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.