Salát s celeru, jablek a Nivy

20 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
185 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
2 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do salátové misky vlijeme jogurt, s pomerančovou šťávou, solí a pepřem ho dobře rozšleháme. Jablka omyjeme, neloupeme je, nakrájíme na malé kostky, které vložíme do zálivky a promícháme. Oloupaný celer spolu s křenem nastrouháme na jemném struhadle, smícháme s jablky a celerem. Zelenou část jarní cibulky omyjeme, osušíme, nakrájíme na kolečka a s Nivou, nakrájenou na malé kostky přidáme do salátu. Dobře promícháme, v lednici vychladíme.
  • 2
    Hotový salát podle porcí rozdělíme na jednotlivé talíře, ozdobíme nasekanou pažitkou a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.