Salát s chorizem a fazolemi
20 min.
Ingredience
- 150gramůCibulka jarní
- 60gramůPetržel - nať
- 10gramůTymián čerstvý
- 100mililitrůOlej olivový
- 2lžíceCitronová šťáva
- 5gramůSůl
- 5gramůPepř černý mletý
- 150gramůSalám Chorizo
- 300gramůFazole
- 300gramůCeler řapíkatý
- 8kusůVejce křepelčí
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
43 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uvaříme křepelčí vejce. Opereme, osušíme a jemně posekáme bylinky. Očistíme, opereme a na kroužky nakrájíme jarní cibuli. Cibuli a bylinky promícháme s olivovým olejem a citronovou šťávou. Ochutíme solí a pepřem.
- 2Nakrájíme salám na proužky. Necháme fazole okapat v sítě.
- 3Řapíkatý celer opereme a nakrájíme na kousky. Křepelčí vejce rozkrájíme na čtvrtky. Rozložíme salám, fazole a celer na talíře a pokapeme dresinkem. Ozdobíme vejci a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.