Salát s chorizem a fazolemi

20 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
744 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
43 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
4 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uvaříme křepelčí vejce. Opereme, osušíme a jemně posekáme bylinky. Očistíme, opereme a na kroužky nakrájíme jarní cibuli. Cibuli a bylinky promícháme s olivovým olejem a citronovou šťávou. Ochutíme solí a pepřem.
  • 2
    Nakrájíme salám na proužky. Necháme fazole okapat v sítě.
  • 3
    Řapíkatý celer opereme a nakrájíme na kousky. Křepelčí vejce rozkrájíme na čtvrtky. Rozložíme salám, fazole a celer na talíře a pokapeme dresinkem. Ozdobíme vejci a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.