Salát s cizrnou a kuřecím masem
30 min.
Ingredience
- 50gramůSalát římský
- 1kusVejce slepičí
- 200gramůKuřecí prsa
- 50gramůZelí hlávkové červené
- 3lžíceOlej olivový
- 1lžičkaSůl
- 10kusůRajčata Cherry
- 200gramůCizrna konzervovaná
- 2lžíceŠalvěj čerstvá
- 50gramůSýr Niva (Rokfór)
- 1lžíceBalsamico ocet
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
498 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
17 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo.
- 2Kuřecí prsa nakrájíme na nudličky, osolíme a smažíme na trošce olivového oleje. Dáme stranou.
- 3Rajčátka načtvrtíme.
- 4Nivu nadrobíme nebo nastrouháme.
- 5Římský salát a zelí nakrájíme na nudličky a smícháme je s vejcem nakrájeným na kostičky, kuřecím masem, rajčaty, cizrnou, nasekanou šalvějí a nivou.
- 6Zastříkneme octem a olivovým olejem, osolíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.