Salát s grilovanou treskou
17 min.
Ingredience
- 80mililitrůOlej olivový
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 400gramůTreska aljašská
- 30mililitrůOcet vinný
- 1lžíceHořčice
- 1špetkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 300gramůSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
280 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
1 g
Cukr
68 mg
Postup přípravy
- 1V misce smícháme lžíci oleje, citronovou šťávu a papriku. Směsí potřeme filety z tresky (bez kůže). Rybu dáme na středně rozpálený gril a grilujeme přibližně 7 minut, dokud se maso nerozpadá.
- 2Mezitím ušleháme olej s octem, hořčicí, solí a pepřem. Maso rozmačkáme na kousky, přidáme natrhaný salát a zalijeme zálivkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.